Purrrlesskissat maukuvat lavalla

Burr1.JPG

Salolainen burleski- ja revyyryhmä Purrrleskissat laittavat lavan säihkymään ja tuovat pikkujouluun räväkkää, kutkuttavan kihelmöivää ja kuumottavaa tunnelmaa. 5.12 ja 15.12 on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä koskettava kimalleshow Salon teatterissa klo 20.00!

Purrrlesskissat sai alkumaukaisunsa muutama vuosi sitten Salon teatterilla järjestetystä burleskikurssista. Kurssin päätteeksi järjestettiin kaksi valtaisan suosion saanutta esitystä teatterillla. Osa kurssin käyneistä sai kipinän jatkaa, ja niin kokoonnuttiin kissalaumana kehräilemään, ja päätettiin pitää yllä hyvän mielen harrastusta. Kissajoukkoon on löytänyt tiensä myös muutama kujakolli.

Nyt se on jo ovella: Joulupesä on rakennettu. Tervetuloa yllättymään. Tervetuloa viihtymään. Tervetuloa villiintymään!
Joulupesässä on esillä 14 erilaista esitystä, taiteilijoiden yksin ja yhdessä kehittelemiä. Esityksissä kukkivat huumori, hulluttelu ja erotiikka, mutta ne ottavat myös kantaa ja antavat ajattelemisen aihetta. Purrrlesskissat haluavat juhlistaa ihmisen sekä fyysistä että henkistä kauneutta: kehojemme ainutlaatuisuutta ja erilaisten vartaloiden erityisyyttä taiteen keskiössä.

Ryhmässä valloittavat:
Artesha
Betty Jane
Cherry Sand
Hunaja Helmi
Lady Creamy Coco
Lady in Smoke
Madame Mystical Millie
Madame Villiruusu
Melissa Málin
Miss Hand Puppet
Miss Häpeäpilkku
Miss Tsokolate
Mr LatinLove
Neiti Negatiivi
Pitsiperhonen
Rouva Helminen
Ursula le Snowhow