Tytyrin Elämyskaivos valmistautuu Halloweeniin

Koko perheen teemakierrosten lisäksi järjestetään kaivoksen pimeä kierros.

halo1.jpg

Tytyrin Elämyskaivoksen uumenissa Lohjalla järjestetään marraskuun alussa perinteeksi muodostuneet Halloween-teemakierrokset. Tytyrin Elämyskaivoksen hämärät ja koleat käytävät tarjoavat ainutlaatuisen ja teemaan sopivan tunnelman, kun taas oppaiden asiantuntemus sekä teatterin keinoin luotu tarina tekevät yhdessä elämyksellisen kierroksen. Halloween kierroksia on kaksi erilaista; koko perheen kierros la 4.11. ja su 5.11. klo 11 ja klo 13 sekä lauantaina 4.11. klo 18 pimeä kierros.

Koko perheen kierroksilla tavataan Lennart-lepakko. Lennart-paran vatsa on kovin kipeä ja yhdessä asiakkaiden kanssa hänen vointiaan yrittävät parantaa niin räätäli, kylän vanhin kuin variksenpelättimetkin. Koko perheen Halloween-kierrokset ovat Lohjan Harrastajanäyttelijöiden käsikirjoittamat ja näyttelemät. Tarina on rakennettu ilon ja Halloween hauskuuden kautta, jotta perheen pienemmätkin viihtyvät kierroksella.

Lauantai-illan pimeää kierrosta puolestaan ei suositella perheen pienimmille, sillä pimeällä kierroksella sukelletaan kaivoskierrokselle pelkän otsalampun varassa ja kaivoksen pimeys voi yllättää kokeneemmatkin kävijät. Tytyrin Elämyskaivoksen pimeä kierros järjestetään nyt toista kertaa. Ensimmäinen laatuaan pidettiin elokuussa Tapahtumien yön yhteydessä ja suosio oli tuolloin niin suuri, että kierros päätettiin järjestää uudestaan syksyin pimeimpään hetkeen. Pimeän kierroksen järjestävät Lohjan Oppaat ry.

Liput Halloween-kierroksille ovat myynnissä osoitteessa netticket.fi, Netticketin myyntipisteissä, sekä Lohjan kaupungintalon asiakaspalvelussa sekä Lohjan matkailupalvelukeskuksessa. Suositusikäraja koko perheen kierroksille on 3-10 vuotta ja pimeällä kierrokselle yli 15 vuotta. Kaikille kierroksille saa ja toivotaankin, että pukeudutaan teeman mukaisesti ja pilke silmäkulmassa sekä tietenkin lämpimästi, koska Elämyskaivoksessa on +8 astetta lämmintä. Kypärät kaivokseen tulevat Elämyskaivoksen puolesta.

Tytyrin Elämyskaivoksen Halloween teemakierrokset toteuttavat: Lohjan Matkailupalvelukeskus, Lohjan Harrastajanäyttelijät ry ja Lohjan Oppaat ry.

halo2.jpg