Vihjecorner vko 47

On se vaan kiva nähdä Vakiolapulla takaisin nuo Valioliigan kohteet. Vieraspelikohdekin löytyy varsin alkulapulta kun hyvään vireeseen itsensä nostanut Chelsea kohtaa vieraissa vähän huonommassa pelijamassa ajelehtivan West Bromwichin, joka ei ole voittoja ihan lähiaikoina saanut.
Kotijoukkue saa Oliver Burken takaisin pelaavaan kokoonpanoon, mutta onko Oliverista kotijoukkueen pelastajaksi eli maalintekijäksi. Valmentaja Tony Pulis ymmärtää, että Chelsea on kova vastus ja taustalla joukkueella nyt 2 voittoa 20 viime valioliigapelistä ja todellisia vaikeuksia maalinteossa, on vaikea odottaa mitään ihmetekoja joukkueelta.
Siinä missä Chelsea on pelannut hyvin liigassa, kävi se häviämässä Roomassa 3-0 ja valmentaja Antonio Conte penäsi pelaajilta voitonnälkää, mikä tuossa ottelussa pelaajilta puuttui. Tuon pelin jälkeen Chelsea voittikin sitten Manchester Unitedin Alvaro Moratan maalilla.
Jotain negatiivistakin vieraista, Victor Moses ei palaa vielä WBA peliin. Chelsean Valioliigan pelivire on niin kova ja materiaalissa on mistä valita, vaikka WBA parantaisi, emme usko sen osalta kuin enintään kotitasapeliin mutta lähdemme normaaliin tapaan hakemaan sitä vierasvoittoa. Helppoa se ei Chelsealle tule olemaan,

West Bromwich 0
Chelsea 1