Ainutlaatuinen Billnäsin Ruukki Raaseporissa on parin vuoden hiljaiselon jälkeen ollut taas viime syksystä lähtien yritysten ja yksityisten käytettävissä kokous- ja tapahtumapaikkana. Billnäsin Ruukin tilojen ja tapahtumien myynnistä ja järjestelyistä vastaavat Hämeenlinnassa toimivan kokous-, virkistys- ja juhlapaikka Kielorannan ammattilaiset.

Kielorannan toimitusjohtaja Visa Heinonen korostaa Billnäsin Ruukin ainutlaatuisuutta ja monipuolisuutta:

– Billnäsin Ruukki tarjoaa upeat puitteet johtoryhmän tai isomman ryhmän majoittuviin kokouksiin. Billnäsissä voi järjestää myös suurempia tapahtumia, esimerkiksi messuja, kick-offeja tai tuotelanseerauksia. Myös Billnäsin Ruukissa järjestetyt häät ovat taatusti ikimuistoiset. Tiloja löytyy niin pieneen ja intiimiin häätilaisuuteen kuin suuriin ja näyttäviin juhliin.

Billnäsin Ruukissa on neljä erikokoista, korkealuokkaista kokoustilaa, majoitusta yli 40 hengelle, ravintola sekä saunatilat, joissa on myös lounge- ja kokoustilaa.

Kielorannan tapaan asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtii aina oma kokousisäntä, joka varmistaa, että asiat sujuvat koko vierailun ajan moitteettomasti ja ongelmitta.

Billnäsin Ruukki sijaitsee Raaseporissa 80 km päässä Helsingistä ja 120 km päässä Turusta.

Lisätietoja ja kuvia: Billnäsin Ruukin kokous- ja tapahtumamahdollisuuksista:

www.billnas.fi