Uutisia
Ykkös-Lohja kertoo tulevista tapahtumista näin netissä sekä joka keskiviikko koteihin jaettavassa lehdessä. Kerromme myös kaupungin tärkeimmät päätökset.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KUKA PELKÄÄ FEMINISTIÄ?

helmikuu 17 @ 19:00

Musiikkia ja burleskia Opus K:ssa

Ei syytä pelkoon! Tule tutustumaan Feministiseen puolueeseen ja Lohjan toimintaryhmään hauskan ohjelman merkeissä! Burleskia ei usein Lohjalla ole tarjolla ja nyt sen kokemiseen onkin mitä mainion mahdollisuus lohjalaisten omassa olohuoneessa Opus K:ssa.

Burleski on esittävän taiteen laji, joka naurattaa meitä vakavien asioiden äärellä. Lohjalla näemme kahden upe-an burleskitähden Venomous Demisen ja Juniper Horowitzin esitykset.
Venomous Demise tarjoaa tummanpuhuvaa, kaihoisaa viettelystä sekä kutkuttavia, ihon alle hiipiviä tarinoita. Hän on ihastuttanut burleskin parissa vuodesta 2010 alkaen. Tämän pitkäsäärisen kaunottaren pinnan alla kuohuu arvaamattomalla tavalla. Hän seilaa pimeän outouden maastossa kuin kotonaan ja hänen esitystensä tragikoomiset piirteet saavat katsojan niin herkistymään kuin nauramaan.
Juniperin luonut Satu Kataja-Portti on mukana monessa. Hän on yksi parhaillaan käynnissä olevan Metal An-gel -kilpailun finalisteista ja aktiivisesti mukana Lohjan toimintaryhmässä.

Musiikista vastaa Lenita Vairisto ja improduo Kaksi Pitkää Miestä. Lenita Vairisto uskoo tasa-arvoon ja rak-kauteen, mutta maailma on monimutkainen. Tämän vuoksi hän taistelee pahuutta vastaan. Hän ei ole super-sankari vaan tyylilajeista piittaamaton esiintyjä, joka tekee mitä huvittaa. Lenita Vairiston musiikki tarkastelee maailmaa toisaalta tuttuuden, toisaalta omituisuuden kautta. Hänet tunnetaan myös Mentaalimummot -yh-tyeen jäsenenä. Artisti Lenita Vairiston takana on Lohjan toimintaryhmässäkin vaikuttava Salla Markkanen.
Illan kruunaa Lohjalla suosiota niittänyt improduo Kaksi pitkää miestä, Iiro Ollila ja Hannu Risku. He ovat muusikoita, säveltäjiä ja improteatterin tekijöitä.
Yleisön ehdotukset, vapaa assosiaatio ja nyt-hetkeen uppoaminen yhdistettynä molempien upporikkaaseen ja pohjattomaan musiikilliseen osaamiseen saavat aikaan ihmeellisen hengähdyshetken. Silloin yleisö saa mitä se tilaa, mitä se ei huomannut edes tilata ja vielä paljon enemmän: Lauluja, runoja, tarinoita, saundia ja sykettä.

Tapahtuma on maksuton ja tila on esteetön.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 17
Aika:
19:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Opus K
Kauppakatu 6
Lohja, 08100 Suomi

Järjestäjä

Feministisen Puolueen Lohjan toimintaryhmä sekä Feministinen Puolue Uusimaa.