Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tangokuninkaalliset Tanhuhovissa lauantaina

heinäkuu 21 @ 19:00 - heinäkuu 22 @ 01:00

15€

Jo perinteeksi muodostunut tangokuninkaallisten keikka Tanhuhovissa Lauantaina 21.7 klo 19-01, liput 16€. Ohjelmassa Tangokuninkaalliset 2018 sekä Onnenkerjäläiset alkaen Kuninkaallisella bändillä, klo 19.45 Onnenkerjäläiset, 20.30 Tangokuningas Jarno Kokko, välissä Onnenkerjäläiset, Kuninkaallinen bändi, Onnenkerjäläiset ja illan päättää klo 23.30 aloittava Tangokuningatar Saana Sassali.

Jos olet menossa tansseihin tai viikonloppuna olevalle Rompetorille (sunnuntaina klo 9-15), huomaa muuttuneet liikennejärjestelyt. Käänny Tanhuhoville Gunnarla/Golf- liittymästä. Sen jälkeen tien ohessa keltaiset opasteet Tanhuhoville saakka. Sama ohje pätee luonnollisesti myös kirppikselle tulijoita.

Tanhuhovista sanottua tänä vuonna

– Tanhuhovi on ehdottomasti paras tanssipaikka kokonaisuutena. Lattia on huippuhyvä, eikä tarvitse tolppia väistellä. Musiikki on pääsääntöisesti mukavasti jalan alle menevää ja tanssitettavat ovat ehdotonta valioluokkaa. Henkilökunta on avuliasta ja kohteliaita. Parkkitilaa on varmasti kaikille ja mikä parasta, tanssit alkaa jo klo 19., Kari Tuominen.

– Henkilökunta mukavaa ja paikka avara ja selkeä, Taika Laakkonen.

– Voi tätä hienoa Tanhuhovia. Eilen taas hyvä tanssiorkesteri, tilaa tanssia. Ulkoterassi ja karaoke. Ulkona täys helle, mutta sisällä viileämpää. Kelpaa tanssia, kertoi viime viikonlopun sunnuntaina Malla Salonen.

Lähde: Facebook

https://www.facebook.com/Tanhuhovi/

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
heinäkuu 21 @ 19:00
Loppuu:
heinäkuu 22 @ 01:00
Hinta:
15€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Tanhuhovi
Raviradankatu 64
Lohja, 08700 Suomi