Fa cupin ottelussa kaksi ongelmajoukkuetta

Tällä viikolla Vakio-kohteina onkin FA-cupin otteluita. Vierasvoittokohteemme löytyy ottelusta Huddersfield – Birmingham. Kotijoukkueen omassa päässä ovat maaliverkot soineet sellaiseen tahtiin, että voisi kuvitella joukkueen keskittyvän jatkossa oman päänsä pelin parantamiseen liigassa, ettei loppukaudesta käy kalpaten.
Birminghamin Steve Cotterill on perustyytyväinen oman joukkueensa ilmeeseen ja parantuneeseen peliotteeseen. Joukkueen onkin petrattava ettei sekin tipahda sarjaporrasta alaspäin, mutta toisin kuin kotijoukkue – vieraiden peli ainakin tuntuisi menevän tällä hetkellä parempaan suuntaan. Nousukiitoon johdatti myös Birminghamin ratkaisu antaa potkut valmentaja Harry Redknappille.
Tämä cup-ottelu voi itseasiassa päättyä miten vain, koska molemmat joukkueet ovat omalla sarjatasollaan lähellä putoamista. Siinä missä kotijoukkueella suunta on alaspäin, vierasjoukkueella suunta on hieman ylöspäin – vieraiden uusi valmentaja Cotterill ottanee tästä pelistä kaiken hyödyn irti ja me haemme myös sen vierasvoiton.

Huddersfield 0
Birmingham 1