Voitto tuli yhdeksän euron hintaisesta Onnensanat-arvasta.

Lohjalla asuva nainen vietti rauhallista iltaa laskiaissunnuntaina 11.2. Aikansa kuluksi hän päätti kokeilla onneaan Veikkauksen nettiarvoissa.

– Kerran aiemminkin olen pelannut Onnensanat-arpaa. Ja nyt kävi hyvin! lohjalaisnainen sanoo.

Hyvin tosiaan kävi, sillä yhdeksän euron hintaisen arvan toisesta ristikosta aukesi kymmenen kokonaista sanaa, mikä oikeuttaa 200 000 euron voittoon.

– Vieläkin on epätodellinen olo, päivittelee maanantaina tavoitettu voittaja.

 

Yöunet jäivät katkonaisiksi

Nainen kertoo ottaneensa kuvakaappauksen voitosta Veikkauksen nettisivuilta ja lähettäneensä sen miehelleen. Mies tulikin kiireen vilkkaa takaisin kotiin.

Voitto vaikutti naisen yöniin.

– En nukkunut kunnolla, ja aamulla kun piti nousta töihin, oli erikoinen olo.

 

Jalat maassa ja järki päässä

Onnekas lohjalainen kertoo olevansa jalat maassa -ihminen, ja sen mukaiset ovat voittorahojen käyttösuunnitelmatkin.

– Voitto tuo alkaneen vuoden suunnitelmiin hyvin realistisia muutoksia: maksan loput asuntolainasta pois, ja ehkä myös remontoimme asuntoa. Katsotaan sitten, mitä rahoista jää jäljelle, nainen järkeilee Veikkauksen haastattelussa.

Voitto pysyy lohjalaisen ja hänen miehensä kahdenkeskisenä tietona.

 

Nettiarpoja pääsevät pelaamaan vain Veikkauksen etuasiakkaat

Onnensanoissa pelaaja paljastaa piilossa olevia kirjaimia ja yrittää siten avata ristikossa näkyvät sanat. Yhdeksän euron hintaisessa arvassa on kaksi ristikkoa, ja jos löytää niistä molemmista kymmenen kokonaista sanaa, voittaa 400 000 euron päävoiton. Mikäli saa toisen ristikoista täyteen, voittaa puolet päävoitosta eli 200 000 euroa, niin kuin lohjalaisnaiselle kävi.

Veikkauksen nettiarvat ovat sukua esikuvilleen raaputusarvoille, mutta digitaalisuus on mahdollistanut klassisten arpojen lisäksi myös kokonaan uudenlaisten viihteellisten pelien kehittämisen. Nettiarpoja pääsevät pelaamaan Veikkauksen etuasiakkaat Veikkauksen nettisivuilla. Nettiarpojen hinnat vaihtelevat 20 sentistä 9 euroon, ja suurin päävoitto on tuo nyt voitettu 400 000 euroa.