Palveluhakemisto

Voit valita omalle yrityksellesi oman sopivan palveluhakemistotilauksen luettelon jälkeen.Palveluhakemisto oli vielä 2016 nimellä toimialahakemisto. Se on ollut Ykkös-Lohjassa mukana jo vuosia ja www.ykkoslohja.fi kotisivuilla reilun vuoden. Nyt uusien kotisivujen myötä, myös palveluhakemisto muuttuu. Yrityksillä on neljä mahdollisuutta tulla mukaan palveluhakemistoon – niissä on samaa vain laskutus – joka tapahtuu aina 3 kk paketeissa, 14 vrk maksuajalla – tai luottokortilla maksettaessa, kerran kuukaudessa kunnes lopetat ja silloin yritys myös poistuu hakemistosta.

Maksu voidaan siis tehdä joko laskutuksen kautta 3kk erissä tai suoraan luottokortilla automaattisesti kerran kuukaudessa.

Yritys hakemistossa

Tiedot voivat pitää sisällään logon, yhden kuvan, kuvauksen yrityksen toiminnasta ja palveluista sekä aktiiviset yhteystiedot.

Hinta 14,50€/kk

Yritys hakemistossa +

Sisältö sama kuin ensimmäinen vaihtoehto, mutta yritys voi lähettää koska vain tiedotteitaan ja uutisiaan uutiset@kettumarkkinointi.fi osoitteeseen, josta ne julkaistaan kaikissa sopivissa digimedioissamme (ykkoslohja.fi, kettujulkaisut.fi, ostalohjalta, ostakarkkilasta, ostavihdista, Lohjan ravintolat…)

Hinta 19,50€/kk

Yritys hakemistossa + lehdessä joka viikko

Sisältö sama kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa, mutta lisäksi mainos joka viikko kotitalouksiin (lähes 34 000 taloutta) jaettavassa kaupunkilehti Ykkös-Lohjassa

Hinnoittelu lehden mainoksen koon mukaisesti kuukausilaskutuksella

Koko 1x20mm,
hinta 14€/vko
Koko 2x20mm,
hinta 22€/vko
Koko 1x30mm,
hinta 17€/vko
Koko 2x30mm,
hinta 32€/vko
Muut koot sopimuksesta

Yritys netissä + lehdessä + julkaisut

Lehden mainoskoon mukaiseen hintaan lisätään 14€/kk

Kaikki edellä esitetyt hinnat ovat alv 0%