Uusi palsta lehteen ja muihin kanaviin

Koska paikallisuus rakentuu paikallisten yrittäjien luomalle pohjalle, on loogista, että lehtemme tästä eteenpäin omistaa ainakin pienen palstan näiden paikallisten yritysten ja yrittäjien uutisille.

Uusia kanavia käytössä

Ykkös-Lohja ja Kettu Markkinointi ovat jo avanneet Lohjalle nettisivuston Pappilankorven yrityksille ja Vihtiin Nummelaan Veikkoinkorven yrityksille ja näitä paikallisia pikkuverkostoja on vielä tämän vuoden aikana tulossa lisääkin. Kaiken tämän ideana on tietenkin saada paikallisten liikkeiden, yritysten ja palveludein tapahtumat, uutiset ja tarjoukset entistä paremmin esille – että ihmisten ei tarvitsisi sanoa ettei olisi koskaan kuullutkaan kyseisestä palvelusta tai liikkeestä.
Koska tiedämme, että kaikki eivät ole lehtiä – olemme rakentaneet sekä kotisivuja että sosiaalisen median kanavia tukemaan tätä tiedotustoimintaa ja varmistamme sillä, että jatkossakin lohjalaiset, vihtiläiset, siuntiolaiset ja karkkilalaiset saavat lukea paikallisia uutisia juuri siitä mediasta, mitä he käyttävät.

www.veikkoinkorpi.fi

www.pappilankorpi.fi

www.ostalohjalta.fi

www.facebook.com/ravintolat

Nuo vain esimerkkinä siitä, mitä meillä on tarjota ja mistä kerromme jatkossa.